Referenties Nieuwe Koers

Peter Klaassen van IJmond Transport vertelt:

Nieuwe Koers stemt af op de medewerker en het bedrijf om te doen wat nodig is om het Tweede Spoor goed te doorlopen. Nieuwe Koers denkt mee en overleg is altijd mogelijk. De werkwijze is heel divers en sluit aan bij de medewerkers die een traject nodig hebben. We hebben een aantal trajecten zo op een prettige manier samen afgerond.

cid:image001.jpg@01D256EF.659B1340

 

Robert-Jan Slootjes van Aktief Schoonmaakdiensten BV schrijft:

Wij hebben verschillende kandidaten aangemeld bij Nieuwe Koers voor een 2e spoor traject. Bij al deze trajecten heeft het UWV de WIA beoordeling in behandeling genomen.  Nieuwe Koers hield ons tijdens de trajecten goed op de hoogte van de stand van zaken en had een actieve houding. De samenspraak tussen cliënt, werkgever en arbodienst verliep prettig en er werd opvolging gegeven aan de gemaakte afspraken.

Nieuwe Koers signaleert als zij denken dat er iets ontbreekt tijdens het traject en de ziekteperiode, zodat wij er voor kunnen zorgen dat dit hersteld wordt en het traject weer volledig is. Wij zijn heel tevreden over de werkwijze van Nieuwe Koers en bevelen Nieuwe Koers ook aan bij andere bedrijven.

 

Coen Splinter van Aandacht Arbo schreef:

"Aandacht Arbo werkt graag samen met Nieuwe Koers omdat zij individueel maatwerk leveren. Schuwen de "onmogelijke trajecten" niet en weten dan toch een bevredigend resultaat te bereiken. De reden hiervan is dat zij vanaf het begin de behoefte van de werknemer en werkgever in kaart brengen. Dat als basis gebruiken tijdens de begeleiding. Wanneer bij een klant van Aandacht Arbo de koers van de werknemer, ander werk bij een andere werkgever wordt, dan neemt Nieuwe Koers deze begeleiding  regelmatig voor hun rekening. De passie om voor iedereen binnen zijn of haar werkvermogen een passende oplossing te vinden is wat ons samenbindt."

Yvonne Kunst van Absentum Arbo heeft de volgende ervaring:

"Ik ben zeer tevreden over het re-integratiebureau Nieuwe Koers. Ze schakelen snel, zijn professioneel en sturen een duidelijke terugkoppeling van de gemaakte afspraken. Bovendien een geslaagd resultaat en dat is toch waar het om gaat."