Vacature Trajectbegeleider

24 januari 2018

We zijn op zoek naar een nieuwe collega! We willen ons team graag versterken met een nieuwe trajectbegeleider en we nodigen met name ook starters uit om te reageren.

Hieronder kun je de volledige vacature lezen. Ben je enthousiast en voldoe je aan de voorwaarden? Stuur ons dan snel je motivatie en cv.


Algemeen

Nieuwe Koers is een landelijk werkend re-integratiebedrijf met een breed netwerk. Het bedrijf bestaat inmiddels vijftien jaar, en heeft een goede naam opgebouwd bij het begeleiden van mensen naar werk in verschillende richtingen en voor verschillende opdrachtgevers. Sinds 1 juli 2016 hebben we een contract met het UWV afgesloten voor de re-integratiediensten "Werkfit Maken" en "Naar Werk". We zijn op zoek naar een collega die met ons de doelstellingen in dit contract wil bereiken.

Onze visie

We willen onze werkzoekende medemens aan het werk helpen. Wij hebben zelf een leuke baan, en dat gunnen we aan iedereen! Daarom vinden we het belangrijk dat mensen gaan doen wat bij ze past, en dat ze die baan zelf vinden, met ondersteuning van ons. Ieder krijgt daarin de begeleiding die hij of zij nodig heeft.

Onze werkwijze

Binnen de trajecten "Werkfit maken" en "Naar Werk" worden van te voren de beschikbare uren vastgesteld die er zijn voor het traject.

Een traject begint altijd met een intake. Wij spreken de klant op een locatie in zijn woonomgeving. Als trajectbegeleider doe je zelf de intakes voor je eigen klanten, waarbij je dus ook zelf de afspraken maakt met de klant over het vervolg van het traject, de manier waarop de uren worden verdeeld en de wijze van begeleiden. Je legt dit vast in een trajectplan, dat door de klant ondertekend wordt.

Naast een coachende en ondersteunende insteek bij het begeleiden van de klanten, vraagt dit van onze trajectbegeleiders dat er ook zakelijk en commercieel gekeken wordt waarbij het doel niet uit het oog verloren wordt.

Op deze manier geef je samen met de klant vervolgens vorm aan het traject waarbij de KPI's vanuit het UWV behaald moeten worden.
 

Wie wij zoeken

Een nieuwe collega die binnen de zakelijkheid van het inkoopkader, toch persoonlijk en op maat een klant kan begeleiden. Die zich kan identificeren met onze visie op mens en werk. Die in staat is snel een samenwerkingsrelatie op te bouwen met de klant, en de opdrachtgever hier zo goed mogelijk bij betrekt. Die kan werken met genoemde KPI's in het achterhoofd, en zich ook voor 100% inzet om deze te behalen.

We zoeken iemand die de volgende eigenschappen bezit:

Voorwaarden

 

Reacties

Laat ons weten wat je enthousiast maakt, wat jouw kwaliteiten zijn en wat je ons kunt komen brengen. Graag ontvangen we ook je CV.

Nieuwe Koers BV

Postbus 288

1940 AG Beverwijk

T.a.v. Annemarie Nieuwenhout

Voor meer informatie: 06-13516661

annemarie@nieuwekoers.nl

 

januari 2018