Visie

Ons uitgangspunt is dat het hebben van een baan in veel behoeften kan voorzien. Daarom gunnen wij iedereen een leuke baan! In onze gesprekken blijven we dus vragen waar de kandidaat ‘warm’ voor loopt. Het is voor ons belangrijk om met de kandidaat te gaan zoeken naar de beroepen die het meest aanspreken en het beste passen.  Daarbij houden we natuurlijk wel voor ogen dat het realistisch en haalbaar moet zijn, rekening houdend met de mogelijkheden en de situatie op de arbeidsmarkt.

Vervolgens vinden we het heel belangrijk dat we duidelijke afspraken maken, waar ieder zich aan houdt. Ieder heeft zijn eigen verantwoordelijkheid in het traject. Wat de kandidaat zelf kan, doet hij/zij ook zelf. Wij nemen uit handen wat de kandidaat zelf niet kan, en ondersteunen waar nodig. Op deze manier wordt het een gezamenlijk project.

Elk traject is uniek en persoonlijk. We passen de activiteiten aan op de wensen en mogelijkheden van de kandidaat en doen wat nodig is. Wij houden van een open en eerlijke communicatie, waarbij wij direct zijn en niet om de zaken heen draaien.

Nieuwe Koers gaat vertrouwelijk met de gegevens van onze kandidaten en opdrachtgevers om. Hieronder vindt u het privacyreglement, zoals dit is aangemeld bij het College ter Bescherming van Persoonsgegevens.